Pothuis

Pothuis, een fysieke winkel van 600m², biedt een breed assortiment aan met merken van topkwaliteit voor zowel indoor als outdoor. 

Wij kunnen zowel uw huis vanbinnen als uw tuin en terras inrichten door middel van onze uitgebreide selectie aan merken van topkwaliteit. Deze merken kiezen wij zorgvuldig uit, omdat elk merk zijn eigen specialiteiten en kenmerken heeft. Ook de producten die wij van deze merken kiezen doen we met de grootste aandacht. De producten moeten gevarieerd en kwalitatief goed zijn, maar ze moeten ons ook een gevoel van ontspanning en sfeer geven.  

In onze showroom/winkel te Baarle-Nassau laten wij u met onze collecties kennismaken met verschillende stijlen en materialen. We laten de merken en producten dan ook graag op een gastvrije manier en in een huiselijke plek aan u zien. Zo kan u de verschillende merken, producten en combinaties zelf ervaren.

Merken

Seizoenen

Wij proberen in te spelen op de seizoenen, maar u kan steeds zowel indoor als outdoor items bij ons terugvinden. 

Bent u op zoek naar iets specifiek? Kan u het op onze website of in de winkel niet vinden? Vraag ernaar & wij zoeken graag met u mee 🙂

Montage en levering

Al onze producten leveren wij voor u aan huis of op locatie, na afspraak. Soms vragen meubelen of goederen nog montage, opstelling of indienststelling. Dit alles verzorgen wij voor u.

Wist u dat wij trouwens de nodige ervaring hebben met leveren en monteren op uw tweede verblijf?

SOCIAL MEDIA
VOLG HET POTHUIS

Pothuis zorgt voor een unieke beleving door zijn breed assortiment en diverse stijlen om van je huis een warme thuis te maken. 

Historie

Op de grens van Nederland en België bevond zich begin 1900 een spoorwegemplacement die de verbinding tussen Tilburg en Turnhout verzorgde.
In 1986 werden de rails en bielzen vanaf Turnhout tot aan de grens opgebroken en in 1989 werd over deze bedding een fietspad aangelegd, het Bels Lijntje.

Het oude spoorwegemplacement is nu uitgegroeid tot een unieke locatie met prachtige bedrijven; Spoorhuis en Pothuis. 

Lees meer

Philippa Conceptstore

PHILIPPA | CONCEPT STORE is opgericht in 2021
als ‘kleine zusje’ van onze zaken te Baarle-Nassau/Weelde. Een boutique van 100m2 met een gezellige en unieke winkelformule aan de Antwerpsesteenweg 32A te Oostmalle.  

website philippa

Spoorhuis

Spoorhuis, de voormalige gerestaureerde douaneloods aan het Bels Lijntje Baarle-Nassau. Onze locatie is bijzonder en zeer geschikt voor organisatie van feesten, afscheidceremonies/koffietafels, vergaderingen, teambuilding, ..

Website spoorhuis